Stichting 

WOEDI

Wassenaarse Ouderen En Dieren

Stichting 

WOEDI

Wassenaarse Ouderen En Dieren

Stichting 

WOEDI

Wassenaarse Ouderen En Dieren

17 december 2007

Sam de kater

Een echtpaar, die al eerder een kat van Woedi geplaatst hadden gekregen, miste 

hun  huisgenoot die na een ziekte was overleden. Voor Sam, kater van 7 jaar, werd 

een nieuw huis gezocht. En weer is een mooie match gemaakt. Sam is na een paar 

dagen in zijn nieuwe huis helemaal gewend en volgens zijn nieuwe baasjes 

“past Sam perfect bij ons”. 

 


16 december 2007

Kerstmarkt in verpleeghuis Duinstede

16 December was er weer een Kerstmarkt.Natuurlijk was de stichting daar weer van de partij. We hadden hele mooie kerstspulletjes bij ons die geschonken waren door verschillende dierenliefhebbers. Die zo de stichting ondersteunen, het was een gezellige dag en de verkoop was goed.

 

 


24 november 2007 

Helaas is het konijn dat alle aaiprojecten meedeed op 22 oktober van ouderdom 

overleden.Omdat er toch altijd heel veel animo is voor een konijn hebben we 

1 november zelf een konijn aangeschaft.Dit konijn zat samen in een kooi met 

een cavia en omdat ze het liefst bij elkaar moesten blijven hebben wij ze 

allebei genomen.De cavia is samen met het zaagsel en voer geschonken 

door dierenspeciaalzaak Barney’s uit de Kerkstraat onze dank daarvoor.

Het konijn is meteen al mee geweest en de cavia een week later.

 Allebei doen ze het zo goed of ze het al jaren doen.
4 oktober 2007 

Uitnodiging Vrederust-West in Den Haag

De Stichting is op uitnodiging van verpleeghuis Vrederust-West in Den Haag op dierendag langs geweest met hun aaidieren.

Het was een hele happening er waren veel dieren aanwezig oa. Twee heel aaibare kippen een paar Cavia’s en konijnen.

Deze waren van zowel particulieren als van een kinderboerderij.Omdat de sfeer erg goed was en de meeste dieren vrij rond konden lopen was het heel gezellig.

14 september 2007 

Gezellig weerzien bij De Robijn uit Leiden

Omdat er weer een verzoek kwam van woon - zorg en dienstencentrum De Robijn uit Leiden zijn wij daar vrijdag 14 september weer met onze dieren geweest. En zo als altijd was het daar weer heel gezellig en is er meteen weer afgesproken voor een volgende keer.1 september 2007 

Rommelmarkt Stadhoudersplein


Zaterdag 1 September was Stichting Woedi weer aanwezig op de 

rommelmarkt van het stadhoudersplein in Wassenaar.We hadden 

een mooie dag en leuke spulletjes voor de verkoop


15 augustus 2007  

Uitlaten van honden

Stichting Woedi is al maanden erg actief bezig met het uitlaten van honden. De baasjes kunnen vanwege hun operaties zelf de honden niet uitlaten.Ook is er een hondje opgevangen door vrijwilligers.
2 juni 2007 

Open dag nationale dierenzorg

Op 2 juni was het weer open dag bij het asiel van Nationale Dierenzorg.Ook onze Stichting was daar weer voor uitgenodigd. We hadden een kraam met heel veel leuke spulletjes, knuffels – drie –D kaarten en miniatuur hondjes. ( zie Foto’s ) De hondje waren geschonken aan onze Stichting door verpleeghuis Duinstede.Het was weer een geslaagde dag en ook het weer hadden we mee.29 april 2007

Uitlaten hond

Eind april kregen wij de vraag of wij per direct de hond Luka van mevr. Henkemans konden gaan uitlaten. Mevr. Henkemans heeft heupproblemen en kan alleen nog maar met 2 stokken lopen.En met 2 handen vol is het lastig om ook nog een hondenriem vast te houden.Voor de eerste dagen hebben wij zo veel mogelijk vrijwilligers gemobiliseerd die bereid waren een handje te helpen.Op dit moment wordt Luka nog iedere avond door onze vrijwilligers uitgelaten.Overdag zijn er gelukkig voldoende kennissen van mevrouw Henkemans om haar te helpen.Omdat het vooruitzicht is dat dit best nog wel een langere periode zal gaan duren bedanken wij nu alvast onze vrijwilligers!Vooral namens Luka.13 april  2007  

4e keer de Robijn, Leiden

Voor de vierde keer zijn we weer in woon - zorg en dienstencentrum De Robijn geweest. Wij hebben nu een afspraak gemaakt om eens in de twee maanden een uurtje te komen. Het doet ook deze mensen goed om regelmatig onze dieren te aaien en te knuffelen.


1 april 2007 

Succesvolle rommelmarkten

Dankzij de vrijwilligsters van de stichting en de ter beschikking gestelde rommelmarkt spullen hebben wij de afgelopen drie weken op drie rommelmarkten gestaan te weten :


Huize Willibrord

verpleeghuis Duinstede

Trefcentrum O & O.


Mede doordat onze Hoofdsponsor Dierenspeciaalzaak Discus Noordwijk ons Oudhollandse miniatuur molentjes heeft geschonken en wij die allemaal verkocht hebben, zijn deze rommelmarkten voor de stichting weer een succes geworden.

9 februari 2007 

3e keer de Robijn Leiden

De Robijn kwam weer met het verzoek of Stichting Woedi weer met hun aaidieren langs konden komen.

Omdat dit tehuis buiten Wassenaar ligt nl in Leiden moesten wij goed in de toch wel volle agenda’s kijkenom een geschikte ochtend af te spreken .  Op 9 februari was het weer zover en gingen wij met drie honden ( Rakker - Rafa en Goofy) en het konijn Binky richting Leiden. Wij werden beneden in de gang al opgewacht en naar de afdelingen gebracht waar iedereen al vol spanning zat te wachten. Het was weer heel gezellig zowel voor de bewoners als voor de dieren met de vrijwilligers.

06 februari 2007 

Wandelen met Babouch

Het vrouwtje van Babouch werd geopereerd aan haar knie . De Stichting werd ingeschakeld om haar hond Babouch uit te laten .

Door de goede inzet van de verschillende vrijwilligers heeft de Stichting deze mevrouw 5 weken kunnen helpen.4 januari 2007

Kelly na 6 maanden

Dit is Kelly, Kelly is geplaatst op 25-06-2006 bij zijn nieuwe baasje. Nu ruim 6 maanden later heeft Kelly een metamorfose ondergaan. Dit is een voorbeeld wat je met veel liefde en aandacht kunt bereiken.


Klik hier voor Kelly 6 maanden geleden