Stichting 

WOEDI

Wassenaarse Ouderen En Dieren

Stichting 

WOEDI

Wassenaarse Ouderen En Dieren

17 augustus 2019


De stichting kreeg een verzoek of wij voor een kat konden zorgen.Via een bevriende organisatie hebben wij Rooney gehaald.

Het was liefde op het eerste gezicht, direct in de armen en daar lekken blijven liggen. Rooney is een Roemeense kater.


 

05 juni 2019


Vanaf Juni hebben wij een aanvraag gekregen om in het weekend deze hond Een flat-Coated Retriever in de ochtend rond 08.00 uur uit te laten.Een van onze vrijwilligers heeft dit op haar genomen mede omdat zij met haar eigen hond altijd naar het bos gaat.

Wij zijn blij dat we haar voorlopig nog kunnen helpen.
 

27 april 2019 


Koningsdag


Ook Stichting Woedi stond in de Langstraat met een kraam op Koningsdag. Allerlei spullen werden verkocht ten gunste van de stichting ,het was wel koud en soms ook erg nat maar dat hielden weinig mensen thuis ,het was hartstikke druk.

Nadat we bijna uitverkocht waren hebben de kraam vroegtijdig verlaten , het werd hoog tijd om ons weer lekker op te warmen.


 


25 maart 2019

Uitlaten Pusca


Dit is Pusca een Podenco uit Spanje die hier zijn gouden mandje heeft gevonden. Zijn bazinnetje moest naar het ziekenhuis voor een knie operatie en zo werd de stichting gevraagd om Pusca uit te laten, dit hebben we vanaf 25 maart gedaan . Wij hebben al onze vrijwilligers in moeten schakelen omdat het vier keer per dag moest gebeuren.  De laatste weken is mevr. aan het afbouwen omdat het herstel voorspoedig gaat.