Stichting 

WOEDI

Wassenaarse Ouderen En Dieren

Stichting 

WOEDI

Wassenaarse Ouderen En Dieren

Stichting 

WOEDI

Wassenaarse Ouderen En Dieren


16 december 2013

Tinta is een hondje die uit Spanje komt.

Zijn vrouwtje is aan haar knie geopereerd en kan haar dus nog niet zelf uitlaten. Samen met een vriendin laat de Stichting haar nu een maal per dag uit.
 


15 december 2013

Kerstmarkt Duinstede


Stichting Woedi weer aanwezig op de kerst markt. Samen met alle andere stands was het zo als gewoonlijk 

super gezellig.
 


21 juli 2013

Kelly

Kelly is na 7 jaar teruggekomen bij de stichting. Wegens ziekenhuis op name is Kelly bij ons terecht gekomen. Helaas is het vrouwtje van Kelly kort geleden overleden. Nu heeft ze haar plekje weer gevonden bij ons. Ze is dikke vriendjes geworden met Rakker. Wij hopen haar nog lang een goed leven te geven.


21 juli 2013

Kelly

Omdat het baasje van Kelly in een verpleeghuis is opgenomen moesten we een opvang adres vinden voor Kelly.Kelly was al een week zonder haar baasje thuis, wel met heel veel aandacht van de buren die haar uitlieten en heel goed verzorgde. Wij hebben één van onze vrijwilligsters bereid gevonden om Kelly voor de tijd dat dit duurt op te vangen.

5 juli 2013

Dagopvang Florence

Bij de dagopvang is het konijn altijd erg in trek. Buiten zijn hok eet hij bijna nooit iets. Dit vertelde wij aan de leiding en bewoners en prompt begon hij aan de sperzieboon en zelfs naderhand aan de lof.  Zelfs zijn baasjes waren verrast van deze gebeurtenis.1 juli 2013 

700 x voor Rakker


Omdat Rakker voor de 700ste keer mee ging om te aaien werd hij verwend met een heel groot bot,

die hij kreeg in Duinstede.Toen hij ermee thuis kwam heeft hij er heel lang op zitten kluiven dat hij er doodmoe van was.Hij viel in slaap met één oog open om op zijn bot te passen.


7 juni 2013

Zeehospitium de Zeeparel

Nadat we een tijdje niet op de zeeparel waren geweest door een misverstand in de communicatie was het vrijdag weer heel erg gezellig. Alle bewoners vonden het weer heel fijn dat wij er weer met al onze aaidieren waren. 

Onze aaihond Rakker zocht in het bijzonder de aandacht van Koert op.


3 juni 2013

Eerste maandag van de maand

Iedere eerste maandag van de maand is het kranten ophaaldag. 'Middags en 'avonds wordt er oud papier opgehaald ten behoeven van de stichting . Meerdere keren draagt ook aaihond Rakker een steentje bij. 

Tussen het oud papier is er nog een klein plekje over voor hem.5 mei 2013

Een speelkameraadje voor Ronja

Ronja die het heel goed naar haar zin heeft bij haar nieuwe baasje zie ( 15-03-2013). Haar baasje vond het leuk om een speelkameraadje voor haar er bij te nemen.  En hier is ze dan Micky een boerenfox van 10 weken. 

Eerst was het even wennen voor Ronja maar nu vind ze het gezellig en liggen vaak op de bank heel dicht tegen elkaar aan.


 13 april 2013

Voorjaarsmarkt Duinstede

De voorjaarsmarkt was zo als gewoonlijk weer heel gezellig. Ondanks het mooie weer werd er toch redelijk verkocht. Ook DE aaihond ( Rakker ) kwam met zijn baas even een kijkje nemen.

7 maart 2013


16 maart 2013

Stichting WOEDI 12,5 jaar

7 Maart vierde stichting Woedi haar 12,5 Jarig Jubileum. Om dit te vieren heeft de Stichting een eetentje gegeven voor al zijn vrijwilligers met hun partner. Het is een hele gezellige avond geweest, vooral doordat nu alle vrijwilligers van de stichting als voltallig team bij elkaar kwam. Doordat bij Woedi diverse "taken" door verschillende vrijwilligers worden uitgevoerd zien de vrijwilligers elkaar niet vaak.


Zo zijn er vrijwilligers voor :

- Het uitlaten van honden en verzorgen van katten

- Het verzorgen van aaiprojecten bij de diverse verzorging tehuizen

- Het ophalen van oud papier

- Het onderhouden van de web site

- Het opvangen van honden en katten.


Het bestuur wil iedereen bedanken voor het steunen van de Stichting en hopen dit met zijn alle nog jaren te mogen doen.15 maart 2013

Ronja

Even een berichtje van Ronja. Zo als jullie kunnen zien gaat het met mij heel erg goed. Ik ben al helemaal gewent in Nederland. Mijn bazinnetjes zijn gek op mij en ik op hun, ik wil ze nog bedanken dat ze voor mij hebben gekozen uit velen honden.


Een poot van Ronja26 februari 2013

Flip en Mazzel 

Ik ben Flip een paar jaar geleden ben ik bij Ad en Wies komen wonen dat wisten jullie al . Maar ik wilde toch even laten weten hoe het mij gaat.  Ik heb tegenwoordig een vriend die mazzel heet een Vlaamse reus die ook geluk heeft gehad. We spelen en slapen samen dicht tegen elkaar aan in de bench.
11 februari 2013

Katrien

Deze poes is gevonden in de sneeuw waar ze al weken rond liep. Ze kreeg wel te eten maar had geen huis was van niemand is is ook niet gechipt. Ad heeft haar meegenomen naar zijn huis waar ze liefdevol werd opgevangen door zijn vrouw Wies. Stichting Woedi heeft haar geadapteerd zodat Katrien nu ook een warm huisje heeft


20 januari 2013

Rudy (Woedi)

De stichting heeft een hondje uit Spanje geadopteerd, hij is opgenomen bij Ad en Wies waar ze heel veel speel kameraadjes voor hem hebben. Hij gaat daar een hele goede toekomst tegemoet want hij mag bij Ad en Wies blijven wonen.