Stichting 

WOEDI

Wassenaarse Ouderen En Dieren

Stichting 

WOEDI

Wassenaarse Ouderen En Dieren

Aaiproject in Duinstede  - Het mag (voorzichtig) weer! - 


31 mei 2021


Na de corona periode zijn wij weer gestart met het aalproject in het verpleeghuis Duinstede. Het animo onder de bewoners was groot en er werd volop genoten van de honden en het mooie weer. 

Aaiproject in het Duinstede


Februari 2020


Elke maandagmiddag gaan we met vier honden en drie vrijwilligers naar Duinstede. Dit doen wij al bijna 20 jaar in wisselende formatie. De mensen die het leuk vinden worden naar de kleine duinpan gehaald waar ze kunnen genieten van onze honden. De honden die meegaan zijn : Siebe- Bob- Xara en Lara allemaal buitenlandse honden.

13-01-2020


Voor het aai project van Duinstede is er weer een nieuwe hond bij gekomen.

Het is een teefje die luistert naar de naam Xara .Ze is net zo als Bob en Siebe en 

de kat Otje van onze vrijwilligster Margreet.Ze wilde graag even op schoot zitten bij Hilde .


Februari 2012


Onderstaande foto's zijn tijdens een bezoek van begin februari 2012 gemaakt. Dit maal hadden de vrijwilligers van Woedi twee honden een cavia en een konijn meegenomen.  Ook hebben onze vrijwilligsters heel veel contact met de bewoners als de dieren 

even niet in de buurt zijn. 04-12-2017

Elke week komen de honden van onze vrijwilligster Margreet in Duinstede om geaaid te worden.Van links naar rechts: Dutch-Chico- Siebe en Bob ,als Chico de dalmatiër ook mee komt wat een logie hond is komt Ton ook vaak mee ,ook komt regelmatig de poes Gijs mee.


10-10-2016


Margreet heeft een andere hond erbij genomen ook een uit Spanje . Dit is BOB een mix van ongeveer 1 jaar oud. Hij ging 

meteen mee naar het aaiproject en hij vind het elke week een feest.
18 juli 2016


Met mooi weer gaan we met de honden aaien in de binnentuin en genieten de mensen dubbel, van het zonnetje en de dieren.


Op 9 September 2009 is de nieuwste aanwinst van Hilde en Hans Kortman,een poes Britse korthaar van 6 jaar oud luisterend 

naar de naam Tiffy, voor het eerst mee geweest naar de afdeling Meeuwenhoek in Duinstede. Het is een groot succes, ze liep in de huiskamer rond en iedereen kon haar bewonderen.

Stichting WOEDI komt tegenwoordig twee maal per week voor een aaiproject in Verpleeghuis Duinstede.Hier wordt dan afwisselend de Ganzehoek ,Meeuwenhoek en de Kijfhoek bezocht. De mensen zijn altijd heel erg blij als we komen, de emoties komen dan los en er word heel wat afgeknuffeld en geaaid. Als wij weggaan hebben we altijd een fijn gevoel dat we dat voor de mensen hebben kunnen doen. Ook hebben we daar een Kanarie geplaatst die zingt uit volle borst. 2x per jaar mogen we daar op een Kerstmarkt en Voorjaarsmarkt onze spulletjes verkopen. De opbrengst is dan voor Stichting WOEDI.

Aaiproject stichting woedi bij Duinstede