Stichting 

WOEDI

Wassenaarse Ouderen En Dieren

Stichting 

WOEDI

Wassenaarse Ouderen En Dieren

31 november 2016

Ook is de stichting weer gevraagd om Tinta uit te laten elke dag van de week. Wederom moest zijn vrouwtje geopereerd worden
 

29 september 2016

De Stichting is gevraagd om een hondje ( mix Malthezer) met de naam Vendy uit te laten. 

Zijn bazinnetje kon het zelf niet meer. Onze vrijwilligers hebben dit ongeveer 4 weken gedaan 

en is Vendy naar een ander adres gegaan. 

19 februari 2016


Dit is Orange de kat van één van onze vrijwilligsters. Orange vind het helemaal te gek om geaaid te worden en is zo lief dat 

ze samen met haar huisgenoten mee mocht naar het Hoflandhuis voor een aaiproject. Haar huisgenoten zijn Siebe – Devil 

en Perro de laatste nieuwe aaihonden. In het Hoflandhuis verblijven bejaarden die daar tijdelijk zijn onder gebracht ivm de verbouwing van verpleeghuis Duinstede. Zoals op de foto’s te zien was deze meneer heel blij en kwam handen te kort.
 


18 januari 2017 

Dit is Tinta ,haar bazinnetje heeft een beroep op de stichting gedaan om haar een paar weken twee keer per dag uit te laten. Het bazinnetje was geopereerd en kon daardoor Tinta zelf niet uitlaten. Dit hebben de vrijwilligers gedaan van 18 Januari 2016 t/m 15 Februari 2016 waarvoor heel veel dank namens het bazinnetje van Tinta.

 11 januari 2017 

Bunny is het nieuwe aaikonijn van de Stichting, wij mogen Bunny elke keer als we naar een aaiproject gaan uit zijn hok halen. Bunny is een heel erg lief konijn die heel graag in de hand is om geknuffeld te worden.