Stichting 

WOEDI

Wassenaarse Ouderen En Dieren

Stichting 

WOEDI

Wassenaarse Ouderen En Dieren

Stichting 

WOEDI

Wassenaarse Ouderen En Dieren


23 december 2012

Nerina (Woody)

Zondag 23 december was het zover Nerina kwam naar Nederland. Vol verwachting werd zij van af de landingsbaan al in de gaten gehouden door haar nieuwe baasjes. Éénmaal in de aankomst hal werd Nerina vlug uit haar vervoerbak gehaald en is met haar nieuwe baasje en kleindochter naar buiten gegaan waar ze nog wat onwennig was. Wel bleek dat ze heel erg lief is voor zowel ouderen als kinderen. Thuis aangekomen mocht ze meteen op de bank en was doodmoe en viel in diepe slaap.

Omdat Stichting Woedi bemiddeld heeft is Nerina als dank omgedoopt in WOODY.


 


3 november 2012

Mimi

De Stichting kreeg de vraag van een dierenarts uit Wassenaar of zij bereid waren om bij de Heer Hulshoff-Pol een zeer zieke kat van 20 jaar medicatie te geven. Gelukkig sloeg de medicatie aan en zag je haar per dag opknappen.
8 september 2012

Rommelmarkt Stadshoudersplein

Ook dit jaar was de Stichting weer aanwezig om de gekregen spulletjes aan de man te brengen. Het weer was ook dit jaar weer prachtig en er was weer veel animo. Met het geld kunnen wij weer dieren helpen zie hieronder het verhaal van Ronja.29 augustus 2012

Justy

De stichting kreeg een verzoek om een hondje een Beagle leusterend naar de naam Justy uit te laten omdat zijn vrouwtje dit tijdelijk niet kan doen van wegen een heupoperatie. Een aantal trouwe vrijwilligers lopen om beurten en dit zullen ze de eerst komende weken blijven doen totdat het vrouwtje weer zo hersteld is en het dan weer zelf kan doen.

23 juni 2012 

Ronja uit Spanje


Zaterdagavond om 23.00 uur kwam Ronja uit Benidorm aan. Via onze bevriende stichting ( stichting Siac Europa ) hebben wij Ronja kunnen plaatsen. Zij werd door haar nieuwe baasje en familie welkom geheten, en zo op het eerste gezicht komt dit helemaal goed.
13 mei 2012

Rommelmarkt Nationale Dierenzorg

Een hele gezellige dag en veel contacten gelegd met andere organisaties .


24 juni 2012

Uitlaten Rakkertje

Wegens langdurige ziekte van het bazinnetje laat de stichting Rakkertje al 

geruime tijd uit.
24 juni 2012

Uitlaten Rakkertje

Wegens langdurige ziekte van het bazinnetje laat de stichting Rakkertje al 

geruime tijd uit.
10 juni 2012

Uitlaten Lady

Er werd een beroep op onze stichting gedaan voor het uitlaten van een hond. 

Dit i.v.m. een operatie, we hebben toen één week de hond luisterend  

naar de naam LADY drie keer per dag uitgelaten.

25 februari 2012

Moor

Wegens ziekte van de eigenaar van Moor laat de stichting haar drie weken uit. Omdat de buurman die haar altijd 's morgens uitlaat met vakantie is heeft de stichting deze taak tijdelijk overgenomen.