Stichting 

WOEDI

Wassenaarse Ouderen En Dieren

Stichting 

WOEDI

Wassenaarse Ouderen En Dieren

Stichting 

WOEDI

Wassenaarse Ouderen En Dieren

Stichting 

WOEDI

Wassenaarse Ouderen En Dieren

Stichting 

WOEDI

Wassenaarse Ouderen En Dieren


 

 


5 november 2010


Lieve Hans en Hilde:

na 22 jaar elkaar weer gevonden te hebben en na jullie bezoek afgelopen Zaterdag aan ons, waren we zo in de ban van jullie dierenliefde en trots op de stichting Woedi dat wij een jaarlijkse donatie zullen doen.groet alle medewerkers van ons voor hun inzet en ga zo door.

mvg Ben en Riek 
10 november 2009


Hallo Hilde & Hans,


Ik vind het fantastisch wat jullie doen met deze oprichting van Woedi..Het herplaatsen van zowel oudere Honden als Katten...Zag het laatst nog waardoor ik een brok in mn keel kreeg en een traantje liet lopen...


Groetjes Sabien
08 juni 2008

Lieve Hilde en collega's


Zoals jullie het werk doen bij de aaiprojecten spreken wij onze waardering uit ieder 14 dagen komen jullie weer gezellig en vrolijk bij ons op bezoek. de cliénten genieten ervan en zeker als ze de hondjes iets lekkers mogen geven s'morgens vertellen we dat jullie komen en dan zie je aan de gezichten dat ze er naar uit kijken Jullie doen nog zoveel meer dan alleen de aai projecten toppie... tot de 13e juni maar weer.

groetjes en nogmaals onze dank

de collega's dagverzorging Florence (Herenweg)

17-02-2008


Lieve dierenvrienden en vriendinnen,


Helaas moest ik mijn laatste hoogbejaarde rode kater Sprankie op 17 jarige leeftijd in laten slapen.

Door mijn vriendin Tineke ( vrijwilligster bij Woedi) kwam ik in kontakt met Hilde. Al mijn wensen heb ik aan Hilde kenbaar gemaakt en binnen 1 uur waren ze gerealiseerd,ging alles maar zo gemakkelijk in het leven! Inmiddels ben ik de niewe poezenmoeder van twee katers inmiddels genaamd Bassie en Adriaan die hun woonplaats Wassenaar ingeruild hebben voor Amsterdam. Er is inmiddels weer leven in de brouwerij want Bassie en Adriaan zijn zeer ondernemende types die graag een lekker hapje lusten en deuren helemaal zelf open kunnen maken.

Vandaag ,zondag genieten wij met zijn 3tjes van het eerste februari zonnetje en hoop ik dat wij maar lang elkaars maatjes mogen zijn.

Hilde nogmaals bedankt voor jouw bemiddeling en nog heeeel veeel succes met al jouw goede werk!


Groetjes

Marian Verhoeff


28 augustus 2007


Hallo dierenvrienden,


We willen jullie even laten weten dat we veel bewondering hebben voor alle goeds wat jullie allemaal doen!!!! Als er meer van die mensen zoals jullie zouden zijn zouden er nog meer dieren een beter bestaan hebben, daarom blijven wij zeker spullen verzamelen voor jullie.

Wij wensen jullie alle succes en hopen dat er nog meer hulp zal komen voor de dieren die niet weten wat het is 

om een goed leven te hebben, tenslotte verdienen ze allemaal een goed bestaan!!


Hartelijke groeten Miranda en Wilco.10 november 2007


Beste Hans en Hilde,


Graag wil ik op deze manier laten weten dat ik veel bewondering heb voor al jullie goede werk! Ik heb nog een mooie grote mand waar jullie vast wel een hond mee blij kunnen maken. Ik wens jullie veel succes met jullie goede werk.


Hartelijke groeten van Jannie Hoornweg
17 juni 2006

SIAC Spanje La Nucia Benidorm

Hallo Hilde en Hans,


Hierbij bedank ik jullie voor de enorme inzet voor onze zwerfdieren welke om de meest uiteenlopende redenen worden gedumpt. 

Jullie voedsel en kledingbijdragen maken het ons mogelijk om deze  dieren fatsoenlijk in leven te houden en hun een nieuwe toekomst 

te geven. Wij willen ook alle andere gulle gevers uit jullie omgeving bedanken  die dit mogelijk hebben gemaakt. 

Het is een genoegen als wij een hondje weer aan een nieuwe baas/bazin hebben  geholpen en hun vrolijke blije uitstraling zien, dit in tegenstelling met  vaak hun trieste blik in onze opvang ondanks dat wij al het mogelijke voor hen doen. Wij hopen op jullie onontbeerlijke steun te kunnen blijven rekenen.  Namens alle vrijwilligers van het SIAC danken wij jullie voor alles. 


Barbera Oele(Spanje) en Annieke Kerkelaan.


12-februari 2007


Supergoed idee; zou eigenlijk in iedere gemeente moeten bestaan..succes!


Astrid Holierhoek21 januari 2007


Wat geweldig dat er zo'n stichting in Wassenaar is die zich inzet voor zo veel mensen. Ik denk echt dat jullie aan een behoefte voldoen.

Bedankt namens alle beesten die verzorgd worden en alle ouderen die dankzij jullie nog zo veel plezier aan de dieren kunnen beleven.

Veel succes en ga zo door.


Carolijn Hoogenboom